WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger (Nokia Series 40) 2.11.75

WhatsApp op je Nokia C3 or X2 of X3

VOOR

  • Gratis berichten!

TEGEN

  • Omslachtig registratieproces
  • Slechts één protocol ondersteund

Uitmuntend
8

WhatsApp is een dienst voor het versturen van korte berichten. Je verstuurt met de applicatie berichten met media (foto's, video, etc.) tussen iPhone, BlackBerry, Symbian en Android telefoons.

Internet en telefonie zijn helemaal samengesmolten. Veel mensen bellen slechts nog via internet en ook het sturen van korte berichten (voorheen sms'jes) verloopt volledig via 't net. WhatsApp Messenger is een redelijk spartaanse applicatie, die je installeert op veel verschillende telefoons. Gebruikers sturen na installatie gratis berichtjes, foto's, geluidsbestanden en video naar anderen met WhatsApp op hun toestel.

WhatsApp vraagt bij het starten om een telefoonnummer. Daarna stuurt de applicatie een activatiecode naar je toestel. Dit proces is een beetje vervelend maar vergelijkbaar met dat bij andere chatdiensten. De service is kort gezegd een (terechte) vervanger van sms'en maar ben je op zoek naar een multi-chatter dan raden we eBuddy of Nimbuzz aan.

WhatsApp werkt alleen tussen gebruikers van deze applicatie maar gelukkig heeft zowat elke telefoonbezitter de applicatie geïnstalleerd. Multichatters hebben meer in huis maar WhatsApp heeft een belangrijke maatschappelijke verandering tot stand gebracht: sms'jes zijn internetberichten - en bovendien gratis- geworden.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor Java

Meer
WhatsApp Messenger

Download

WhatsApp Messenger (Nokia Series 40) 2.11.75

Beoordelingen about WhatsApp Messenger

  • door Anonymous

    Bestandsformaat.
    Ik heb whatsapp via deze download geprobeerd, maar toen hij klaarvwas stond er: 'bestandsformaa...   Meer